S10516 Inger Brown pilttapeet

S10516 Inger Brown pilttapeet

46,00 

MaterjalFliistapeet (non-woven), hingav, matt, kergesti paigaldatav, tugevdatud kiuga materjal, mis jätab seinal mati ja pehme mulje, trükivärvid on valmistatud mittetoksilisest modifitseeritud kartulitärklisest, mis ei tekita  lenduvaid orgaanilisi ühendeid.Liimisoovitusfliistapeedi liim ehk liim seinale liim Pikkus/laiusalates 1 m2 (telli oma seina mõõdus)Tarneaeg5-10 päeva

Õrn käsitsi maalitud lilleline sümfoonia millel päevalilled, daaliad, puitastrid ja magusad herned põimuvad vastu ilmastikust puretud kivipinda, luues kauni kaasaegse vintage välimuse. Kaunites pruunides, rohelistes, pehmetes roosades ning summutatud kollase ja valge toonides.
Kujundanud Karolina Kroon

See pilttapeet on tellitav erimõõdulisena – toote juures on ära toodud pilttapeedi ühe ruutmeetri hind.  Oma seina mõõdus pilttapeedi tellimiseks kasuta kontaktivormi või saada meile e-kiri tapeedistuudio@tapeedid.ee seina laiuse ja kõrgusega. 

Pilttapeedid trükitakse eritellimusel väga kvaliteetsele fliismaterjalile vastavalt seina suurusele

Pilttapeet prinditakse lõuendina mõjuvale kvaliteetsele hingavale tugevdatud kiuga venimiskindlale matile materjalile,  50 cm laiustele paanidele, paanide arv sõltub seina suurusest. Oma mõõduga pilttapeedi tellimiseks saada kiri tapeedistuudio@tapeedid.ee meilile.

Pilttapeedi printimiseks kasutatakse veebaasil loodussõbralikke värve ja trükitehnikat, trükitakse kvaliteetsele tervisesõbralikule materjalile. Lõpptulemus on kauni tekstuuri ja visuaalselt atraktiivne maalinguna mõjuv sein.

Saadaval järeltellimisel


Muster

,

Stiil

maakodu, romantiline, skandinaavia, vintage

Värvitoon

SULLE VÕIB MEELDIDA KA

Product categories

Privacy Preference Center